Energie Markt Specialist
Sociale Media
Contact informatie
Adres

Postbus 1500

5200 BN ´s-Hertogenbosch

E-mail

klantenservice@energiemarktspecialist.nl

WhatsApp
06-2662 0000

Overstappen loont!


Een gemiddeld gezin, dat nog nooit is overgestapt naar een andere energieleverancier, kan door over te stappen wel € 150,- tot € 300,- per jaar besparen. En heeft u recent energiebesparende maatregelen getroffen, zoals vloerisolatie, dubbel glas, een nieuw dak of spouwmuurisolatie, dan is het verstandig om te kijken naar uw actuele verbruik.

Energieadvies aan huis helpt u om veel geld te besparen op uw energierekening. Hoe? Door een slimme en objectieve vergelijking van het aanbod van alle grote Nederlandse energieleveranciers, gecombineerd met een betrouwbaar en gedegen advies. Veel vergelijkingswebsites maken vergelijkingen die niet relevant zijn en die geen rekening houden met uw persoonlijke situatie: ze vergelijken appels met peren. Energieadvies aan huis vergelijkt appels met appels: dat is wel zo logisch en wel zo eerlijk.

 

 

Energiescan inclusief infrarood warmte scan

 

Samen met u nemen we de energieverbruikers in uw woning en door en met een infrarood camera kan ik een thermografische meting oftewel een warmtescan maken. Dit doe ik om te zien waar de meeste warmte uit uw woning ontsnapt, op basis daarvan kijken we naar de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen welke met u worden besproken. U krijgt ook de beelden en een verslag van de bevindingen via de mail toegezonden.

Door mijn bezoek krijgt u een beter inzicht in uw energie verbruik en weet u waar u c.a. 10 -20% op uw energieverbruik kunt besparen.energieadviesaanhuis

Heeft u vragen en of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij doen ons best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.