Energie Markt Specialist
Sociale Media
Contact informatie
Adres

Postbus 1500

5200 BN ´s-Hertogenbosch

E-mail

klantenservice@energiemarktspecialist.nl

WhatsApp
06-2662 0000

Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Voor de energievergelijking maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde applicatie. De belangrijkste energieleveranciers zijn hierin opgenomen. Op EnergieMarktSpecialist.nl vindt u altijd de actuele energietarieven en acties. Deze ontvangen wij rechtstreeks van de energiebedrijven en updaten wij doorlopend.

Daarnaast willen we transparant over ons verdienmodel zijn. Wanneer u via EMS een contract met een leverancier afsluit, krijgen we daar een vergoeding voor. Deze vergoeding beïnvloed onze vergelijking niet en u bent ook zeker niet duurder uit. Dit vooraf besproken bedrag dekt de handeling- en verkoopkosten die de maatschappij anders zelfs zou hebben. We hebben dan ook geen voorkeur voor een energieleverancier, anders dan de beste passende keuze voor uw persoonlijke situatie. Verder toont EnergieMarktSpecialist.nl geen betaalde advertenties en krijgen ook geen vergoeding voor het (door)vermelden van een logo of naam.

Een energieleverancier kan alleen maar hoger komen in de vergelijking door u een betere deal te bieden en zo weten we u de scherpste aanbiedingen te geven.

Tot slot geven we niemand voorrang en willen u ook beste bemiddelen met een energieleverancier die (nog) niet in onze vergelijker voor komt. Dit doen we via een ‘advies op maat’.

Gegarandeerd de beste prijs met onze energievergelijking

Vele gingen u voor

Vergelijk op prijs en voorwaarden

Wij volgen de energiemarkt voor u

Groene energie mogelijk